Oview

Што претставува Oview?

Oview® е сигурен и лесен тест за употреба кој има за цел одредување на најпогодните денови за забременување - кога е најверојатно да настапи вашата овулација. Oview® го предвидува периодот на овулација, регистрирајќи ги нивоата на специфичен хормон во урината - Лутеинизирачки хормон (ЛХ).

Пакувањето содржи комплет од 5 лентички за тестирање.

Oview